Zell MobilyaZell MobilyaZell Mobilya

Hem Şık Hem Fonksiyonel Eskişehir Baza Modelleri


Eskişehir Baza Modelleri

Şık tasarımlar, yeni model mobilya anlayışıyla yatak odanızı aydınlatacaktır. İnce detaylarla süslenmiş bazalar, geniş iki kişilik ve tek kişilik modeller olarak, konforlu kullanım için dizayn edilmiştir. Armoni, Wonder, Cotton ve Jasmin tasarımlar özel renklerle 2021 yılının en sevilen Zell baza modelleri arasında yer almıştır. Eskişehir yatak baza takımları en uygun fiyatlarla Türkiye’nin birçok bölgesinde satışa çıkarılmıştır.

 

Eskişehir Yeni Nesil Yatak Modelleri

Konforlu yatak modelleri, bel ve sırt anatomisine uygun dizayn edilmiştir. Güzel bir uyku için Avrupa standartlarına göre tasarlanmış modeller, gece boyu rahat edeceğiniz fiziksel hareketlere göre uyumludur. Eskişehir yatak baza tasarımları, çeşitli renkler ve ince detaylarla süslenmiş kumaş yapısının yanı sıra yeni nesil teknolojiler kullanılarak iç yay sisteminde de konforlu kullanıma hazırdır.

Yatak ve baza modelleri uyumlu tasarımlarla, Eskişehir yatak baza takımları başlık, yatak ve baza olarak satışa sunulmuştur. Uygun fiyat seçenekleriyle, yatak odanızı yeniden dizayn ederken, iç mimariye katkı sağlayacak göz alıcı modellerdir.

 

Eskişehir Şık Baza Tasarımları

Kumaşın kullanımı, temizliği ve havalandırma sistemleriyle temiz, ferah bir görünüm sunacaktır. Eskişehir baza imalatı yeni nesil teknolojiler kullanılarak, iç iskelet ve dış kumaş yapısının uzun süre konforlu kullanabileceğiniz kalitede tasarlanmasını sağlamıştır.

Türkiye’nin yenilikçi ve özgün tasarımcısı olan Zell Mobilya için konfor ve estetik bir araya gelirken, Eskişehir yatak baza fiyatları için de en uygun seçenekler sizlerle buluşmak için beklemektedir. Adresinize teslim edilecek takımlar, geniş iç haznesiyle bazanızın aynı zamanda saklama alanı olarak kullanabileceğiniz alt bölgesine de sahiptir.

 

Kaliteli, Estetik Ve Uygun Fiyatlı Eskişehir Baza Modelleri

Eskişehir baza fiyatları uygun seçenekler, modern doku ve özgün tasarımlarla geniş iç haznesiyle kullanımda Türkiye’nin en iyi markalarından biri olmaya hazırdır. Uygun ve ekonomik ödeme seçeneklerinin yanında, adresinize teslim edilecek modeller, klasik, rüstik, modern ve post modern yapılarla sunulmuştur.

Evinizin en değerli odalarından birini dizayn etmeniz için geliştirilmiş mobilya sanatının en son teknolojisiyle buluşmuş, sizin için konforlu yatak, başlık ve baza tasarımlarıyla da test edilerek kullanımınız için Zell Mobilya mağazalarında buluşmuştur.

Hem Şık Hem Fonksiyonel Eskişehir Baza Modelleri
Bizi takip edin: