Zell MobilyaZell MobilyaZell Mobilya

Eskişehir Yatak Baza Modelleri ve Uygun Fiyat Seçenekleri


Eskişehir Yatak Baza

Güne zinde ve sağlıklı başlayabilmek için kaliteli bir uyku son derece büyük bir önem kazanıyor. Kaliteli uykuyu belirleyen ise konforlu ve ergonomik yapıya sahip yatak modelleri.

Genişliğinden yüksekliğine, kullanılan malzemesinden daha birçok faktöre göre birbirinden farklı özelliklere sahip olan eskişehir bazalı yatak modelleri son derece kullanışlı ve konforlu ürünler olarak öne çıkıyor.

 

Şıklıktan Ödün Vermeyen Yatak Baza Modelleri

Tasarımları ile göz dolduran bazalar sağladığı depolama avantajı ile tüm eşyaların muhafaza edilmesini destekliyor. Ev içerisinde kalabalık ve dağınık görüntünün oluşmasını engelleyen baza seçenekleri tasarımlarına göre farklı özelliklerde üretiliyor.

Çift kişilik ya da tek kişilik olmak üzere farklı ölçülere sahip olan eskişehir yatak baza modelleri şıklığından ödün vermeden minimal çözümler sunan tasarımlar olarak dikkat çekiyor.

 

Konforlu ve Ergonomik Eskişehir Yatak Baza Modelleri

Yatak odalarında estetiğin uygulanmasını sağlayan ve şık görüntü elde etmeye yardımcı olan ürünler, konforlu ve ergonomik olmasının sağladığı avantaj ile deliksiz bir uyku uyumaya fırsat tanıyor.

Farklı boyutları ile farklı kullanım imkanı sunan eskişehir yatak bazası, geniş iç hacmi sayesinde dolap dışında birçok eşyanın kolaylıkla ortadan kalkmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlandı.

 

Yüksek Ayaklı Yatak Baza

Süspansiyonlu iç mekanizması sayesinde daha fazla güç kullanmadan kolaylıkla kaldırılabilen ve iç kısmına rahatlıkla ulaşmayı mümkün hale getiren bazalı yatak tasarımı ayak yüksekliği ile dikkat çekiyor.

Özellikle yer temizliği esnasında ayakların yüksek olması ciddi avantaj sağlarken odanın da şık görünmesine yardımcı oluyor.

 

Teknolojiye Uygun Yenilikçi Modeller

Eskişehir yatak baza modelleri sadece uyuma amaçlı değil farklı ihtiyaçlar için kullanmak isteyenlere özel motorlu ve hareket edebilen bölmeleri bulunan tasarımlar şeklinde sunuluyor.

Klasik bazaların yanı sıra teknolojiye uygun yenilikçi tasarımlar pratik kullanım imkanı sağlıyor. Baza, yatak ve başlık şeklinde set halinde satılan eskişehir baza modelleri rahat uykunun anahtarı olarak evlerde yerini alıyor.

 

Eskişehir Yatak Baza Fiyatları

Yatak odalarında dekorasyonu tamamlayan en önemli unsurlar arasında yer alan bazalı yataklar mekana farklı bir görünüm kazandırıyor. Yataklı baza modelleri gerek renkleri gerekse modeli ile her dekor stiline ve her zevke uyacak şekilde geniş bir yelpazeye sahip.

Eskişehir Yatak Baza Modelleri ve Uygun Fiyat Seçenekleri
Bizi takip edin: